Campionate

REAL MADRID - MALLORCA 2-0. Istoria a fost scrisă! El e cel mai tânăr jucător care a evoluat VREODATĂ în La Liga + eurogol Sergio Ramos

Real Madrid - Mallorca 2-0

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 25 iunie 2020

Real Madrid s-a instalat din nou în fruntea La Liga după victoria fără probleme reușită miercuri seara cu Mallorca, scor 2-0. Formația lui Zinedine Zidane e la egalitate de puncte cu Barcelona, cu 7 etape înainte de finalul campionatului. 

Madrilenii au bifat aseară cea de-a patra victorie din tot atâtea meciuri oficiale post-pandemie. Pe stadionul Alfredo di Stéfano, din nou fără spectatori, Realul a deschis scorul după 19 minute, prin Junior Vinicius, care a interceptat o pasă de la Modric și a finalizat elegant în poarta oaspeților. 

Real Madrid a tranșat definitiv partida în minutul 56, când irepetabilul Sergio Ramos a ieșit din nou la rampă. Legendarul fundaș de la Real a înscris superb dintr-o lovitură liberă de la aproape 25 de metri, marcând exact cum o făcea Cristaino Ronaldo în vremurile bune. Cu golul de aseară, fundașul de 34 de ani a ajuns la 69 de goluri înscrise în La Liga, fiind apărătorul cu cele mai multe goluri din istoria campionatului.

Luka Romero, direct în istoria La Liga

Duelul Real Madrid - Mallorca a mai consemnat o premieră. Luka Romero, fotbalistul oaspeților, a fost trimis pe teren în minutul 84. La 15 ani și 219 zile, a devenit cel mai tânăr care evoluează în prima ligă a Spaniei.

Luka Romero. Captură La Liga

Citește și alte știri din La Liga: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.