Liga 1

Gabi Tamaș și-a reziliat contractul cu Astra » Prima reacție a fundașului + poate semna cu o rivală din play-off

Gabi Tamaș și-a încheiat socotelile cu Astra Giurgiu

Articol de Eduard Apostol  —  Thursday, 25 June 2020

Gabi Tamaș și-a reziliat contractul cu Astra Giurgiu! Telenovela de la fosta campioană a României a luat sfârșit: fundașul central de 36 de ani nu va mai evolua deloc pentru giurgiuveni până la finalul play-off-ului.

Da, am reziliat. Sunt probleme personale, urmează ca la începutul săptămânii viitoare să iau o decizie în privința viitorului meu, fiindcă nu vreau să pierd perioada de pregătire”, a declarat Tamaș, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

„Am considerat că e mai bine să o ia fiecare pe drumul lui”

Clubul a confirmat despărțirea, una care s-a produs de comun acord: „El oricum n-ar fi continuat contractul după acest sezon. Jucătorul a fost și ieri la antrenament, relațiile au rămas foarte bune, dar am considerat că e mai bine să o ia fiecare pe drumul lui. Îi urmă succes în carieră”, au spus oficialii.

În altă ordine de idei, Astra Giurgiu a învins-o azi într-un amical pe CS Mioveni, scor 2-1, după „dubla” reușită de Gabriel Șerban (20 de ani). 

Tamaș a jucat de-a lungul carierei pentru Dinamo, Galatasay, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Brom, CFR, Doncaster, Watford, FCSB, Cardiff, Hapoel Haifa și Astra Giurgiu. 

23 de meciuria bifat Tamaș în tricoul Astrei, reușind să înscrie și un gol. Fundașul semnase în august cu formația din Giurgiu

Tamaș, spre Craiova? 

N-ar fi exclus ca Tamaș să ajungă la CS Universitatea Craiova, mai ales că patronul Mihai Rotaru l-a mai dorit și în trecut și e în continuare în căutarea unui fundaș cu mare experiență.

300.000 de euroeste cota de piață a lui Gabi Tamaș, conform site-ului de specialitate Transfermarkt

VIDEO. Bogdan Andone povestește două episoade amuzante alături de cumnatul său, Marius Șumudică

Citește și alte știri despre Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.