Liga 1

A murit Ionuț Popa // VIDEO Imagini tulburătoare » Mircea Rednic nu și-a putut stăpâni lacrimile: „Tot speram că o să-și revină. Îmi pare rău că n-am făcut mai multe pentru el”

Mircea Rednic, antrenorul celor de la Poli Iași, a plâns în momentul în care a vorbit despre decesul lui Ionuț Popa, fost antrenor al moldovenilor și unul dintre apropiații săi.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 25 June 2020

Mircea Rednic, antrenorul celor de la Poli Iași, a plâns în momentul în care a vorbit despre decesul lui Ionuț Popa, la vârsta de 67 de ani, fost antrenor al moldovenilor și unul dintre apropiații săi.

„Astăzi e o zi neagră și tristă. Am pierdut un prieten. Am pierdut un om de fotbal, un om care, în această perioadă de când sunt la Iași, m-a susținut. Nu pot să uit asta. În afară de mesajele pe care le primeam după fiecare meci, în momentul în care mi s-a strigat demisia, el m-a sunat și m-a încurajat. Mi-a spus că o să reușesc aici. Am vorbit cu el înainte să facă stop cardiac. Tot speram. Am vorbit cu fata lui și aveam încredere. 

M-am rugat la Dumnezeu ca el să-și revină. N-a mai revenit și Popică a plecat dintre noi. Îmi pare rău că n-am făcut mai multe pentru el. M-am oferit să-l ajut, dar nu mai era nimic de făcut. Orice intervenție chirurgicală n-ar mai fi adus vreo îmbunătățire la sănătatea lui. Cu regret pot să spun că e o zi tristă. Dumnezeu să-l odihnească pentru că a fost un om bun, un om cu suflet mare. Ca om de fotbal, s-a implicat foarte mult acolo unde a fost și totdeauna a fost apreciat și respectat. Drum bun, Popică”, a spus Mircea Rednic.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.