Media

Un nou post de sport în România: va emite în HD și 4K! „Ne adresăm publicului care evită scandalul și cancanul”

Un nou post TV va fi disponibil în România

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 25 iunie 2020

CNA a acordat azi două licențe pentru două noi televizuni, printre care și una de sport. 

Paginademedia.ro anunță că din octombrie va emite postul Realitatea Sportivă, acesta primind azi acceptul Consiliului Național al Audiovizualului. Postul va fi coordonat de Claudiu Giurgea, cel care prezintă emisiunea „Realitatea Sportivă” la postul Realitatea Plus. 

Potrivit sursei citate, pentru posturile Realitatea Sportivă și Realitatea Stars, unul monden, se vor investi 800.000 de euro

În octombrie 2019, Realitatea TV a pierdut licența audiovizuală de la CNA din cauza restanțelor fiscale de peste 320 milioane de lei, conform newsweek.ro. Postul a fost înlocuit cu Realitatea Plus, deținut din umbră tot de Cozmin Gușă.

„Proiectul se vrea o altfel de televiziune. Vrem să le demonstrăm tuturor că în România nu există doar fotbal. Mai sunt 15 televiziuni de sport, care difuzează doar fotbal. Ne adresăm altui public, care a fugit de pe TV și e interesat și de alte competiții. Nu o să ignorăm fotbalul, care rămâne sportul rege. Ne adresăm publicului care evită scandalul și cancanul”, a declarat Claudiu Giurgea, potrivit paginademedia.ro.

 Look, Eurosport, TV Telekom Sport, Pro X și TV Digi Sport sunt celelalte stații care au posturi TV.

VIDEO. Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.