Cupa Romaniei

DINAMO - FCSB. VIDEO Adi Petre s-a făcut de râs în prima repriză! Două ratări rarisime în două minute

Adi Petre a ratat două ocazii mari în prima repriză

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 25 iunie 2020

Dinamo și FCSB (0-1 la pauză) joacă acum turul semifinalei Cupei României. Adrian Petre (22 de ani) a ratat două șanse rarisime într-un interval de două minute. 

Adi Petre nu e deloc în grațiile patronului Gigi Becali, iar prestația din prima repriză a meciului cu Dinamo nu l-a ajutat deloc. Atacantul venit de la Esbjerg și-a creat două oportunități imense în minutele 27 și 28, profitând de spațiile nepermis de mari din apărarea „câinilor”, unde fundașul dreapta Kilyen și stoperii a fost depășiți extrem de ușor.

În minutul 27, Adrian Petre l-a depășit în viteză pe Grigore, a scăpat singur cu portarul, a încercat să îl execute elegant pe Piscitelli cu o „scăriță”, dar nu a nimerit nici poarta! După doar un minut, vârful vicecampioanei s-a trezit cu mingea la picior într-o poziție asemănătoare, în flancul drept, singur cu Piscitelli. De data asta a șutat direct în goalkeeperul italian!

Becali l-a criticat pe Petre 

După meciul pierdut de FCSB la Cluj, 0-1 cu CFR, Gigi Becali declara: „Dacă Petre e singur, nu-l atacă nimeni, nu are presiune si pur si simplu dai mingea la adversar... Nu are nici viteză, nici forță. Nu stiu... L-am luat atunci cand l-am luat că a marcat golul ala, de-aia l-am luat, asa mi s-a parut atunci, la European. Mi-a placut faza aia”.

Citește și alte știri despre Dinamo - FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.