Liga 1

DINAMO - FCSB 0-3. EXCLUSIV Florin Prunea „a explodat” în direct la GSP Live: „Sunați-l să vină și să avem o confruntare directă! Atât vă spun!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 25 iunie 2020

FCSB a învins-o pe Dinamo în „Groapă”, scor 3-0, în manșa tur a semifinalelor Cupei României. Florin Prunea, fostul manager general al „câinilor”, a avut o intervenție explozivă la GSP Live. 

„Aș vrea să spun doar atât, sunați-l pe Bogdan Bălănescu, Nu mă sunați pe mine. Îl văd acum pe Grigore plângând la televizor, dinamovist adevărat. Nu ne mai sunați pe noi, sunați-l pe băiatul ăsta să iasă și să spună. Băi, băiatule, ești director general la Dinamo! Ce se întâmplă acolo?! Eu am intrat doar din respect, dar e jenant ce se întâmplă. Sunați-l pe băiatul ăla, chemați-l la o emisiune. 

Băi, când l-ai vândut pe Nistor, când nu plătiți jucătorii, când bagi echipa în somaj tehnic și tu îți iei tot contractul! El îl minte tot timpul pe Negoiță, că el e membru în Comitetul Executiv! Chemați-l să avem o înfruntare față în față, Prunea versus Bălănescu”, a „tunat” Prunea în direct la GSP Live. 

La meciul trecut cu FCSB nu a venit la meci de frica suporterilor. Ei mă întrebau pe mine unde sunt, i-a păcălit cu banii pe loje

Magazinerul se îmbolnăvește că i-ai tăiat banii de benzină. Lui Negoiță îi convenea. El a vrut să plece de 3 ori săracul. Avea un salariu de 20 de milioane și nici nu l-au plătit
- Florin Prunea

Citește și alte știri despre Dinamo - FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.