Cupa Romaniei

DINAMO - FCSB 0-3. Ionuț Negoiță, ca Gigi Becali! Și-a făcut praf jucătorii: „E lider la revolte, dar pe teren cade în fund!”

+40 Foto
Negoiță și-a criticat jucătorii

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 25 iunie 2020

Dinamo a pierdut categoric cu FCSB, scor 0-3, în turul semifinalei Cupei României. Finanțatorul Ionuț Negoiță și-a criticat jucătorii la finalul partidei. 

Ricardo Grigore, căpitanul de astăzi al lui Dinamo, a izbucnit în lacrimi la TV după meci. Ionuț Negoiță l-a acuzat de lipsă de profesionalism. Nici celălalt fundaș central, Mihai Popescu, nu a scăpat de furia patronului. 

Ionuț Negoiță își critică jucătorii

„Pe partea fotbalistică mă doare rezultatul. Înainte să plângă Grigore sau să fie supărați ceilalți, trebuie să se concentreze pe fotbal, nu să facă greve sau alte lucruri care nu prea se fac de profesioniști... Am văzut multe la viața mea, toată lumea are pretenții, vor salarii la zi și cât mai mari, dar la rezultate, dacă se poate, să le trecem la și altele. În play-out nu suntem chiar din vina mea, că bugetul a fost de play-off. Putem pasa responsabilitatea așa de la unul la altul...”, a declarat Ionuț Negoiță la Digisport Special. 

Mihai Popescu e a nu știu câta oară când cade în fund, dar el e lider la revolte, mereu iese în față. Mai sunt vreo doi ca el
- Ionuț Negoiță

VIDEO / Cele mai tari imagini de la Dinamo - FCSB: 

Citește și alte știri despre Dinamo - FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.