Cupa Romaniei

Unii plâng, alții spun perle » Un fotbalist al lui Dinamo, debusolat la interviuri: „O echipă întotdeauna pierde sau face cel mult egal”

+40 Foto
Dinamo a suferit o înfrângere umilitoare în derby, 0-3 vs. FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 26 iunie 2020

Mihai Popescu (27 de ani, fundaș central) a oferit declarația serii după finalul meciului Dinamo - FCSB 0-3, prima manșă a semifinalelor Cupei României.

Potrivit elevului lui Adrian Mihalcea, o echipă poate pierde sau poate obține cel mult un rezultat de egalitate :)

Mihai Popescu, Dinamo: „Şi Barcelona a avut 3-0 şi a pierdut calificarea”

„În primul rând, ne cerem scuze faţă de noi, față de familie, de staff şi nu în ultimul rând faţă de suporteri, pentru că ei sunt tot timpul alături de noi. Mai este un meci. Sperăm până la capăt. Cât avem şanse de ce să nu sperăm? Nu se ştie niciodată. 

Şi Barcelona a avut 3-0 şi a pierdut calificarea. Nu pot să zic că a fost umilinţă, e un joc de fotbal. O echipă întotdeauna pierde sau face cel mult egal. Dar în această seară ne-am prezentat foarte prost. 

În continuare se vede săptămâna pe care am pierdut-o, dar sperăm să ne pregătim cât mai bine, pentru că în fotbal ai ocazia să îţi speli păcatele repede. Nu cred că se gândeşte nimeni la retrogradare, pentru că avem un meci în minus. Ok, jocul lasă de dorit, dar sunt puncte destule şi o să ne revenim, o să adunăm puncte”, a declarat Popescu.

2a fost nota primită de Popescu după Dinamo - FCSB 0-3, fiind cel mai slab jucător de pe teren alături de Ricardo Grigore

Căpitanul lui Dinamo a izbucnit în lacrimi la declarații

După Dinamo - FCSB 0-3, Ricardo Grigore nu și-a mai putut ascunde dezamăgirea. Căpitanul „câinilor” a avut o evoluție dezamăgitoare, iar la interviul de după meci a început să plângă - detalii, AICI.

Citește mai multe știri despre Dinamo - FCSB 0-3:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.