Liga 1

Ce urmărește, de fapt, Gigi Becali în conflictul cu Bogdan Planic: „Nu e vorba de bani sau de răutate, dar vom cere asta”

Bogdan Planic, foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 26 June 2020

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit la televiziunea Pro X despre conflictul cu fundașul Bogdan Planic, fundașul plecat de la echipă vinerea trecută. 

  • Bogdan Planic susține că nu mai are contract valabil cu FCSB, în timp ce Gigi Becali amenință orice echipă interesată de un eventual transfer că va fi nevoită să achite clauza de reziliere a contractului, de 10 milioane de euro.
  • Patronul FCSB spune că vrea să-l dea pe Planic drept exemplu pentru orice jucător care ar mai încerca ce face sârbul în vârstă de 28 de ani.

„Nu e vorba de răutate sau de ambiție, e vorba de recunoașterea contractelor. Că așa vor înțelege jucătorii, altfel ne trezim că pleacă toți. Dacă nu dăm exemple, așa vor face toți. L-ar lua Craiova sau CFR, dar nu au curaj. Are clauză de 10 milioane. Eu nu îl mai vreau la echipă, ce să fac cu el? Noi vom cere suspendarea lui acum”, a explicat Becali pentru sursa citată.

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.