Campionate

Amintiri înduioșătoare din copilăria lui Cristiano Ronaldo: „Un șoarece m-a mușcat de față, a venit mama și m-a salvat. Nu mi-e rușine să recunosc”

Cristiano Ronaldo împreună cu mama și sora Katia

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 26 iunie 2020

Katia Aveiro (43 de ani), sora lui Cristiano Ronaldo (35 de ani), a povestit cât de grea le-a fost copilăria în Funchal, Portugalia. În povestea ei e amintit momentul în care un șoarece a mușcat-o de față și a fost nevoie de intervenția mamei pentru a o salva.

Katia Aveiro este acum un artist de succes în Portugalia și unul dintre cei mai renumiți influenceri. Cristiano Ronaldo este starul fotbalului mondial, cu cinci Baloane de Aur în palmares. Viața celor doi nu a fost întotdeauna atât de frumoasă, după cum povestește chiar sora atacantului lui Juventus. 

Familia Ronaldo a pornit de jos

„Am copilărit într-o casă veche. Patul meu era susținut cu cărămizi. Când eram micuță, am fost mușcată de față de un șoarece. Nu mi-e rușine să recunosc asta. Slavă Domnului că mama mea a ajuns la timp, altfel aș fi fost mult mai urâtă astăzi. Am crescut într-un cartier sărac. De la o vârstă fragedă am învățat să apreciez puținul pe care îl aveam. Viața m-a răsplătit după asta cu oportunități pentru care sunt recunoscătoare. Așa s-a întâmplat și cu cei din jurul meu. Am fost mereu acolo unul pentru celălalt. 

Am împărtășit toate reușitele unul cu celălalt, așa am fost educați de mama noastră. Ne-a spus că nu e vorba de lucrurile pe care le ai, ci despre ce ești dispus să faci pentru cei aflați în situații dificile. Eu am fost ajutată de oameni care nici nu și-au dat seama cât de multe fac pentru mine”, a scris Katia pe Instagram

VIDEO / Casa din copilărie a familiei lui Cristiano Ronaldo

Citește și alte știri despre Cristiano Ronaldo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.