Liga 1

CFR CLUJ - CS UNIVERSITATEA CRAIOVA. Au venit banii în „Gruia”: conducerea le-a oferit jucătorilor o sumă IMENSĂ

+22 Foto
Clujenii au motive să zâmbească: sunt lideri și au conturile pline

Articol de Remus Răureanu, Marius Mărgărit  —  sâmbătă, 27 iunie 2020

CFR CLUJ - CRAIOVA. Cu două zile înainte de meciul cu CS Universitatea Craiova, conducerea celor de la CFR Cluj a achitat jucătorilor toate restanțele, unele vechi de anul trecut. 

  • CFR Cluj - CS Universitatea Craiova se joacă duminică, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Telekom Sport și Digi Sport

Jucătorii de la CFR s-au liniștit în privința primelor restante, unele din toamna trecută. Amânaseră deja de trei ori plata acestora, ultima dată la intrarea în cantonament, după starea de urgență, iar atunci conducerea clubului se angajase să achite totul, inclusiv salariul pe martie, până pe 25 iunie.

Vineri, în ziua scadentă, în conturile jucătorilor au intrat toți banii promiși, conform înțelegerilor. Este vorba despre un rest de primă de la câștigarea campionatului precedent, de bonusurile din tururile preliminare, dar și pentru victoriile din grupa de Europa League și pentru succesele de etapă din acest campionat. În total, 700.000 de euro.

Doar mici diferențe din bonusuri verbale 

Surse apropiate campioanei en titre susțin că ar mai fi totuși de achitat o mică parte din prime, cam 10%, la unele prime fiind o diferență între ce era trecut în contractele fiecărui jucător și un bonus suplimentar promis verbal de conducătorii clubului. Deocamdată au fost achitate sumele prevăzute în documentele oficiale, urmând ca restul să fie plătit curând.

50.000 de euroconstituie bonusul maxim care le-a revenit fotbaliștilor care au evoluat cel mai mult

Match Preview. CFR Cluj - CS Universitatea Craiova » Duel pentru titlu în Liga 1

FOTO. FC Botoșani - CFR Cluj, prin vizorul reporterilor GSP: 

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.