Campionate

Destinul dureros al lui Pietro Puzone: a fost coleg cu Diego Maradona, dar a ajuns pe străzi și e dependent de droguri

Pietro Puzone. Sursă foto: MARCA

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 27 iunie 2020

Marca scrie astăzi despre destinul dureros al lui Pietro Puzone, fost coleg cu Diego Maradona la Napoli. Pietro a ajuns om al străzii și a intrat și în vârtejul nemilos al consumului de droguri

La 57 de ani, fostul fotbalist italian traversează un moment de cumpănă: a ajuns să doarmă pe străzile din Acerra, o localitate situată la 14 kilometri de Napoli. Situația lui Pietro Puzone a ajuns și la urechile foștilor săi colegi de generație de la Napoli. 

Prin intermediul Whats App-ului, Puzone le-a promis foștilor coechipieri că va face tot posibilul să-și reabiliteze situația curentă. 

„Eforturile depuse pentru a scăpa de dependența de droguri n-au funcționat”

Primarul din Acerra, Raffaele Lettieri, a vorbit cu jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport despre situația lui Puzone: 

„Ne-am ocupat de el în mai. Eforturile depuse pentru a scăpa de dependența de droguri nu au funcționat. Ar putea fi stimulat dacă foștii lui colegi l-au făcut să se simtă important”, a spus edilul.

Pietro Puzone a evoluat de-a lungul carierei pentru Napoli, Cavese, Akragas, Catania, Spezia și Ischia Isolaverde. Și-a încheiat cariera în 1990, iar cea mai importantă realizare a fost eventul reușit alături de Napoli în sezoul 1986-1987. Puzone a făcut parte din lot la primul titlu al napolitanilor din istorie. 

VIDEO. Un nou gest obscen făcut de Maradona

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.