Liga 1

Fotbalistul din Liga 1 comparat cu Erling Haaland: „Prețul lui ar trebui să fie mult mai mare”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 27 iunie 2020

Marko Dugandzic (26 de ani) a făcut un nou meci excelent pentru FC Botoșani, marcând în victoria moldovenilor cu Gaz Metan Mediaș, scor 2-0.

Tehnicianul lui FC Botoșani, Marius Croitoru, l-a comparat pe atacantul croat cu Erling Haaland (19 ani), superstarul Borussiei Dortmund. 

„Dugandzic a venit la Botoșani în aceeași perioadă cu Haaland. La fel ca Haaland, el marchează în aproape fiecare meci. Nici eu nu l-aș ceda pe un milion de euro. Din punctul meu de vedere, prețul ar trebui să fie mult mai mare”, a spus Croitoru, la Pro X. 

8 goluriîn 8 meciuri a strâns croatul pentru Botoșani: doar cu CFR Cluj (0-2) n-a punctat

16 goluriîn 17 meciuri a reușit Haaland de când s-a transferat la Dortmund

"Koljici, Omrani și Dugandzici sunt cei mai buni atacanți din România în acest moment. Se vede clar" - Cristiano Bergodi, antrenor CS Universitatea Craiova

350.000 de euroeste cota atacantului pe transfermarkt

FCSB și Craiova, interesate de Dugandzic

Golgeterul pe 2020 al Ligii 1, Marko Dugandzici, este boom-ul pe care FC Botoșani vrea să-l dea în această vară. FCSB și Craiova ar fi două dintre echipele interesate de croat.

În plină pandemie, a fost dorit de o echipă din Rusia, însă moldovenii au declinat oferta! Vor să dea lovitura financiară la finele sezonului. "Eu mă concentrez pe timpul prezent. Vom vedea la vară ce este mai bine pentru mine și pentru club. Acum, nu am niciun plan de viitor. Vreau să joc cât mai bine aceste 6 meciuri care au rămas", a declarat atacantul de 26 de ani. "În acest moment, nu are nicio ofertă. Nu ne grăbim. A avut ofertă lunile trecute de 1,5 milioane de euro, în martie, dar nu s-a materializat", a precizat Iftime. 

VIDEO. Dezvăluiri despre influențele politicului la Mediaș

Citește și alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.