Liga 1

5 motive întemeiate pentru care CS Universitatea Craiova poate învinge CFR Cluj: de la forma lui Koljic până la „regizorii” lui Bergodi

Craiova are 5 motive întemeiate să spere într-un rezultat bun în „Gruia”

Articol de Aurelian Botezatu  —  sâmbătă, 27 iunie 2020

CFR CLUJ - CS UNIVERSITATEA CRAIOVA. Oltenii au 5 motive întemeiate să spere într-un rezultat bun în „Gruia”, deși cifrele nu le dau cine știe ce șanse

  • CFR Cluj - CS Universitatea Craiova se joacă duminică, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Telekom Sport și Digi Sport

Cam toate statisticile îi sunt defavorabile Craiovei înaintea "șocului" cu CFR. Campioana are ascendentul moral al ultimelor 4 dispute, 3 victorii și un egal, iar ultimul succes al juveților datează tocmai din 10 februarie 2019, când au învins în Bănie cu 2-0. 

Mai mult, sunt 38 de luni de la ultima victorie a Craiovei pe terenul feroviarilor, 3-0, în 30 aprilie 2017. Iar Bergodi n-a câștigat niciodată în fața lui Dan Petrescu. Dar oltenii au şi 5 motive de optimism:

CFR Cluj - Craiova: argumente pro-Oltenia: 

1. Au început cu două victorii, 2-1 cu Astra și 2-1 cu FC Botoșani, esențiale pentru un moral bun la Cluj, într-o bătălie la titlu în care orice amănunt contează.

2. Koljic și-a recăpătat instinctul de killer. Atacantul bosniac și-a trecut numele pe tabelă în ambele partide jucate până acum: "dublă" contra astralilor, o reușită cu moldovenii lui Marius Croitoru.

3. Sunt toate șansele ca apărarea să fie în formulă completă. Cu Botoșani, Bălașa și Koljici au acuzat ușoare probleme musculare, Acka și-a scrântit glezna, însă ultimele vești din cantonamentul de la Lunca Jiului sunt îmbucurătoare. Toată lumea e aptă de joc.

4. În cele două partide de la restartul Ligii 1, titularii din defensivă n-au mai gafat, cum s-a întâmplat de atâtea ori pe vremea lui Papură sau a lui Pițurcă. Bergodi a reușit totodată să corecteze într-o anume măsură exprimarea defensivă a echipei.

5. "Regizorii" Cicâldău și Nistor au crescut de la un meci la altul. Cic i-a dat o pasă genială lui Koljici, cu Astra, în timp ce ex-dinamovistul a înscris împotriva moldovenilor.

VIDEO. Match Preview. CFR Cluj - CS Universitatea Craiova » Duel pentru titlu în Liga 1

Citește și alte știri despre meciul CFR Cluj - Craiova: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.