Campionate

BUNDESLIGA. VIDEO+FOTO Dramatism! Werder Bremen evită retrogradarea directă în ultima etapă! Cine merge în Liga Campionilor + clasamentul final

+6 Foto
Werder Bremen a scăpat de retrogradare

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 27 iunie 2020

Werder Bremen a câștigat meciul cu Koln, scor 6-1, și va juca barajul pentru rămânerea în Bundesliga cu ocupanta locului 3 din eșalonul secund. 

Cu titlul deja decis în favoarea lui Bayern Munchen, două necunoscute mai rămăseseră pentru ultima rundă din Bundesliga. Cine va ocupa locul 4, cel care duce în Liga Campionilor, și cine va scăpa de retrogradarea directă. În față, Leipzig a trecut cu 2-1 de Augsburg și Monchengladbach a câștigat 2-1 cu Hertha, făcând inutilă victoria lui Leverkusen, 1-0 cu Mainz. 

Echipele calificate în Liga Campionilor

  • Bayern Munchen
  • Borussia Dortmund
  • RB Leipzig
  • Borussia Monchengladbach

Werder, salvată in extremis 

Werder Bremen nu depindea de ea în ultima etapă. Pentru a evita o contraperformanță istorică, retrogradarea după 39 de ani, „verzii” erau obligați să câștige, iar Dusseldorf să nu bată la Union Berlin. Formația din Capitală și-a făcut treaba, s-a impus cu 3-0, iar Werder a spulberat-o pe Koln, scor 6-1, și așteaptă ultima etapă din liga secundă pentru a-și afla adversara de la baraj. Aceasta va fi Heidenheim sau Hamburg.

Cine a retrogradat:

  • Dusseldorf
  • Paderborn

Rezultatele ultimei etape din Bundesliga:

Clasament final Bundesliga:

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.