Liga 1

Meciul dintre Sepsi și Viitorul e ultimul în Liga 1 pentru mijlocașul cu 61 de meciuri

Stefan Velev pleacă de la Sepsi

Articol de Vlad Nedelea  —  sâmbătă, 27 iunie 2020

Meciul dintre Sepsi și Viitorul e ultimul pentru Stefan Velev (31 de ani), unul dintre oamenii de bază ai covăsnenilor în ultimele două sezoane. 

Bulgarul de 31 de ani nu și-a mai prelungit contractul și va pleca la finalul acestei luni. Mijlocașul central trecut și pe la Levski Sofia a primit înainte de începutul meciului un buchet de flori și un tricou cu numărul 61, adică numărul de meciuri adunate la clubul covăsnean. Velev e unul dintre cei mai apreciați jucători ai formației lui Leo Grozavu, echipă pentru care a punctat o dată. Velev e al doilea jucător care pleacă de la Sepsi în ultimele zile, după Barisic, fundașul central sosit la începutul acestui sezon.

Stefan Velev

Leo Grozavu, suspendat, dar tot A1

 Leo Grozavu a fost trimis în tribune la meciul de cupă cu Poli Iași, așa că a fost suspendat pentru jocul contra echipei lui Hagi, club la care a și activat. Tehnicianul lui Sepsi a luat loc în tribuna din spatele băncii echipei sale. Absența suporterilor i-a permis să se facă ușor auzit, reușind să dea indicații fără prea mult efort. În absența lui Leo Grozavu de pe bancă, locul acestuia a fost luat de Robert Ilieș, secundul formației.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.