Liga 1

DINAMO. Ionel Dănciulescu, detalii despre rebelul Mihai Popescu: „Nu a vrut să joace!”

+40 Foto
Mihai Popescu este cotat la 475.000 de euro pe Transfermarkt

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 28 iunie 2020

Ionel Dănciulescu (43 de ani), directorul sportiv al lui Dinamo, a vorbit despre Mihai Popescu (27, fundaș central), fotbalistul „câinilor” care a produs o controversă în ultimele zile.

„El e un tip mai simpatic, care face tot felul de glume. A fost o problemă înaintea meciului de la Botoșani, când pur și simplu nu s-a simțit în stare să joace, nu a vrut să joace la partida respectivă pentru că era supărat, avea anumite probleme personale. Câteva zile nu a fost la echipă. 

A venit la antrenament, dar pur și simplu nu a făcut parte din lot la partida cu Botoșani. Nu știu ce discuție a avut cu Dusan Uhrin la vremea respectivă, nu am asistat la ea”, a declarat Dănciulescu la „Fotbal Club”, pe Digi Sport.

  • Meciul în care Popescu nu a vrut să evolueze este Botoșani - Dinamo 1-0, partidă disputată pe 19 decembrie 2019

DINAMO. Mihai Popescu e contestat: „Când trebuie să joace cade-n fund!”

Atmosfera de la Dinamo e atât de viciată, încât situația îi surprinde până și pe oamenii care apar în media drept conducători ai clubului. 

Proprietarul Negoiță și fostul manager general Florin Prunea s-au mirat de prestația dezastruoasă a lui Mihai Popescu din derby: „În vestiar comentează, dar când trebuie să joace cade-n fund! El a refuzat să intre în ultimul meci din 2019, cu Botoșani, ne-a transmis chiar înaintea partidei că nu mai suportă să aibă un salariu prea mic".

475.000 de euroconstituie cota lui Mihai Popescu pe transfermarkt.com. Dinamo l-a împrumutat la St. Mirren, în Scoția, la începutul lui 2019, însă clubul britanic a refuzat să plătească în vară pentru achiziționarea definitivă a românului

2a fost nota primită de Popescu în Gazetă după Dinamo - FCSB 0-3, partida tur din semifinalele Cupei României

FOTO Cele mai interesante imagini din meciul Dinamo - FCSB 0-3

VIDEO Cornel Dinu, propus de urgență la Dinamo: „Să înghețe toți când intră în vestiar! Ar fi cel mai potrivit”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.