Liga 1

CFR CLUJ - CRAIOVA 2-3. CALCULE PENTRU TITLU. De ce victoria din Gruia e URIAȘĂ pentru olteni » Două mari avantaje în lupta cu CFR

+36 Foto
Craiova are șanse mari la câștigarea titlului în Liga 1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 28 iunie 2020

CS Universitatea Craiova a învins-o pe CFR Cluj, scor 3-2, și se apropie la un punct de lider. 

Craiova e mai aproape ca niciodată de câștigarea play-off-ului și implicit a titlului în Liga 1. Cu 5 etape rămase de disputat, oltenii sunt la un punct distanță de liderul CFR. Formația lui Cristiano Bergodi are două mari avantaje în acest final de sezon. Și l-ar putea primi și pe al treilea de la Ministrul Sănătății!

1. Craiova joacă derby-urile acasă

Oltenii joacă ambele derby-uri, cu CFR Cluj și FCSB, pe teren propriu! Un atu uriaș în lupta pentru titlu, mai ales că liderul CFR trebuie să dispute cele mai dificile meciuri, cu FCSB și Craiova, în deplasare! Mai mult, meciul decisiv pentru trofeu ar putea avea loc în ultima rundă, pe „Ion Oblemenco”!

2. CFR are nevoie de victorie la scor

Succesul de astăzi mai are o însemnătate. Cele două formații nu au beneficiat de rotunjire, astfel că primul departajarea în caz de egalitate de puncte se va face mai întâi la meciurile directe. CS Universitatea și-ar putea permite și o înfrângere la limită în ultima etapă, 0-1, 1-2, dacă va avea 3 puncte avans la ora jocului!

Suporteri la retur?

Există și un scenariu SF pentru finalul incendiar de sezon. Ca partida din ultima etapă dintre Craiova și CFR Cluj să se dispute cu suporteri! Totul depinde însă de Ministrul Sănătății, care, cel puțin pentru moment, nu a permis nici măcar deschiderea parțială a stadioanelor pentru accesul fanilor.

Pleacă Arlauskis?

Meciul cu Craiova ar putea fi ultimul pentru Arlauskis la CFR Cluj. Contractul portarului lituanian expiră pe 30 iunie, iar prelungirea nu a fost semnată încă. Mai mult, Arla ar fi semnat deja cu Al Shabab în Arabia Saudită, formație antrenată în trecut de Marius Șumudică.

Program CFR Cluj:

Program Craiova:

Citește și alte știri despre CFR Cluj - Craiova: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.