Liga 1

Atacul Craiovei a fost SUPERB! Prăbușire pentru CFR în atac. Notele din derby-ul de titlu spun totul: cine au fost vedetele de pe teren

+36 Foto
Craiova s-a apropiat la un singur punct de CFR Cluj

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 29 June 2020

Craiova a triumfat în derby-ul rundei cu numărul 5 din play-off-ul Ligii 1, 3-2 împotriva lui CFR Cluj, și a relansat lupta la titlu din Liga 1.

Oltenii au început foarte bine meciul, iar în minutul 10 deschideau scorul prin Koljic. Imediat după pauză, trupa lui Bergodi a mai profitat o dată de spațiile din apărarea campioanei. Mihăilă a scăpat singur cu Arlauskis și l-a lobat pentru 2-0. 

Următoarele 20 de minute din meci aveau să aparțină clujenilor. Deac și Vinicius au egalat pentru echipa lui Dan Petrescu, lăsând impresia că jocul se îndreaptă în favoarea ardelenilor. Surpriză însă. Cicâldău a punctat decisiv cu 3 minute înainte de final și a adus-o pe Craiova la un singur punct de liderul CFR.

8 pentru Cicâldău și Koljic, vedete în CFR - Craiova

Defensiva gazdelor nu a mai funcționat la fel de bine ca altădată. Manea, Burcă și Camora, cândva de netrecut, au primit 5 în Gazetă după jocul de aseară. De așteptat, cei mai buni oameni din tăbara clujenilor au fost marcatorii celor două goluri, Vinicius și Deac - ambii notați cu 7. 

De partea cealaltă, Craiova se poate mândri cu doi jucători de 8, Cicâldău și Koljic. Partide ceva mai modeste au făcut Bălașa, Vlădoiu, Mateiu, Gustavo și Bărbuț, primind 6 în GSP.

FOTO Cele mai tari imagini din CFR Cluj - Craiova 2-3

VIDEO Conferință de presă Dan Petrescu, după înfrângerea contra Craiovei

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.