Liga 1

Fanii lui Dinamo vor să-l bage în ședință pe Ionuț Negoiță: propun aducerea unui mare dinamovist + prima reacție

+23 Foto
Fanii din proiectul socios „Doar Dinamo București” dețin 20,06% din club

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 29 June 2020

Dinamo e pe ultimul loc în play-out, iar fanii din proiectul socios „Doar Dinamo București”, care dețin 20,06% din club, încearcă să găsească soluții pentru redresarea echipei.

Una dintre propunerile acestora ar fi aducerea lui Giani Kiriță (43 de ani) într-o funcție oficială la Dinamo, scrie Prosport. Fanii l-ar dori implicat în club pe fundașul pe care îl consideră emblematic pentru spiritul dinamovist. 

Potrivit sursei citate, reprezentanții board-ului „DDB” i-ar fi solicitat lui Ionuț Negoiță o întrevedere pentru a-l convinge pe afacerist să-l coopteze la Dinamo pe Giani Kiriță, o voce care niciodată nu s-a ferit să critice starea actuală a echipei sau management-ul din ultimii ani. 

Giani Kiriță: „E adevărat că m-au sunat fanii să mă cheme la Dinamo”

Fostul fundaș al lui Dinamo a comentat posibilitatea de a ajunge la Dinamo, recunoscând că a fost contactat de fani. Deocamdată, Kiriță așteaptă o propunere oficială. 

„Este adevărat că m-au sunat fanii să mă cheme la Dinamo, mi-au dat mesaje. Am auzit și eu, așa, ca un zvon, și de aceea îmi e greu să ofer detalii prea multe.

Aș veni în secunda doi să ajut Dinamo! Aștept, însă, ceva oficial, să discutăm concret și să vedem ce va fi”, a declarat Giani Kiriță, potrivit sursei citate. 

Giani Kiriță a evoluat pentru Dinamo între 1997 și 2003. În tricoul „câinilor”, acesta a cucerit două titluri și trei Cupe ale României.

Grigore Sichitiu a vorbit despre situația de la Dinamo: „Niciodată nu am văzut o așa delăsare”

FOTO. Cele mai tari imagini din meciul Dinamo - Voluntari 0-1: 

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.