Liga 1

Laurențiu Reghecampf, surprins în direct: „Eu s-o las pe Ana?!”

+56 Foto
Laurențiu Reghecampf, surprins în direct: „Cum să o las eu pe Ana?”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 29 iunie 2020

Laurențiu Reghecampf, 44 de ani, a vorbit despre posibilitatea ca soția sa, Anamaria, să candideze la postul de președinte LPF sau FRF. Antrenorul lui Al Wasl a fost surprins de întrebarea moderatorului, ce poate fi interpretată ca sexistă, și a dat o replică pe măsură.

Claudiu Giurgea, moderator Realitatea Sportivă: Anamaria Prodan Reghecampf a spus că e pregătită să preia Liga Profesionistă de fotbal, să candideze la șefia LPF sau la șefia FRF. O lași?

Laurențiu Reghecampf: Eu s-o las pe Ana?!

Reghecampf reacționând la întrebarea moderatorului. Captură Realitatea TV


Claudiu Giurgea, moderator Realitatea Sportivă: Să ia frâiele...

Laurențiu Reghecampf: Noi, în familie, avem totul diferit. Adică nu are nevoie de aprobarea mea când face ceva în business, în ceea ce muncește ea. Are nevoie de aprobarea mea când face niște lucruri legate de financiar, lucruri care lovesc familia, dar să devină președinte la Ligă nu are nevoie de aprobarea mea. Poate are nevoie de susținerea mea. Aia e cu totul altceva. De ce nu? Ana e un om capabil, căruia îi place acțiunea, e foarte bine organizată, cred că ar putea să miște multe lucruri. Nu știu, dacă ea s-a hotărât. Noi am vorbit, dar nu ceva serios. Nici nu sunt alegeri acum. Poate se răzgândește și candidează la FRF.

„Ana n-are treabă la Sibiu, e fata noastră (n.r. Rebecca). Ea continuă munca de manager. Suntem prieteni de familie cu actualul patron de la Sibiu. Am câștigat bani din fotbal și vrem să investim în fotbal, pentru că la asta ne pricepem”
Laurențiu Reghecampf despre implicarea familiei sale la Hermannstadt

S-a rupt relația dintre Burleanu și Reghecampf: „Am fost omul care a pus umărul la instalrea lui, chiar adânc și puternic”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.