Liga 1

Reghecampf s-a dus acasă la Becali: „Oricând apelezi la mine, sunt prezent. Ca să știi”

+17 Foto
Reghecampf s-a dus acasă la Becali: „Oricând apelezi la mine, sunt prezent. Ca să știi”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 29 iunie 2020

Gigi Becali a comentat posibilitatea de a-l înlocui pe Bogdan Vintilă, actualul antrenor al lui FCSB, cu Laurențiu Reghecampf, acum antrenor la Al Wasl, în Emiratele Arabe Unite.

„Acum nu vorbesc de schimbarea antrenorului. Reghe a venit la mine acasă și mi-a zis «Oricând apelezi la mine, sunt prezent. Ca să știi». Și i-am zis că nu-l schimb pe Vintilă. Să vedem ce și cum. Mie îmi place jocul echipei, nu-mi plac rezultatele. Sigur că dacă va fi nevoie l-aș aduce din nou pe Reghe. E singura variantă. Pe cine să aduci altcineva?”, a spus Gigi Becali la „Fotbal Club”, pe Digi Sport.

Thomas Neubert, dorit la FCSB


Gigi Becali l-a vrut pe preparatorul fizic Thomas Neubert la FCSB, dar spune că antrenorul de la Al Wasl, Laurențiu Reghecampf, unde lucrează neamțul, s-a opus, în culise.

„În primă fază, Neubert mi-a zis că Reghe l-a lăsat la FCSB și după aceea «M-a rupt, m-a certat». Reghe zice că nu e adevărat”
Gigi Becali, la „Fotbal Club”, pe Digi Sport

„Neubert a plecat de Steaua după o discuție avută cu mine, am fost supărat, dar când mi-a spus motivele și m-am gândit mai mult mi-am dat seama că fiecare om merge pentru a-i fi mai bine în viață, a câștiga mai mulți bani. Nu aveam cum să-l învinuiesc la nesfârșit. 

Am fost supărat pe moment, i-am și spus «Băi, m-am supărat pe tine, dar mi-a trecut». Lucrează de un an de zile cu mine, în Emirate. Am vorbit cu el, i-am spus «Vorbește cu Gigi sau cine te sună de la Steaua, dacă vrei sa vii, eu nu am nici un fel de problemă». El a zis că nu mai vrea să plece de lângă mine, nu știu ce au făcut în continuare. Nu m-a interesat. 

Dar eu i-am spus lui Gigi că îl ajut cu chestia asta și nu am nimic împotrivă. Dacă pe mine m-a întrebat dacă vreau să-l las și am zis da, ce pot să mai spun. Azi dimineață am primit programele de la el cu antrenamentele”

Laurențiu Reghecampf despre o posibilă venire a lui Neubert la FCSB, la Realitatea Sportivă

Imagini de la Astra - FCSB 3-2

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.