Liga 1

ASTRA - FCSB 3-2. Gigi Becali, NEMILOS cu 3 jucători: „Vina mea e că am uitat că e Tănase pe teren. Trebuia scos”

Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 29 iunie 2020

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a reacționat după înfrângerea echipei sale în fața Astrei Giurgiu, scor 2-3. Florin Tănase, Dennis Man și George Miron au fost principalii vizați de criticile latifundiarului. 

„Când ai 2-0, trebuie să joci fotbal. Trebuia să câștigăm cu 6 sau 7 la 0. Am avut 2-0, dar jucătorii jucau aiurea, fără dorință. Dacă am fi câștigat acest meci, noi eram cam siguri de cupele europene. Așa, avem emoții, nu știm dacă vom câștiga Cupa. Dacă vom juca așa, nu mai câștigăm niciun punct până la final. 

Vina mea e că am uitat că e Tănase pe teren. Trebuia scos, dar eu nu mai știam că e el pe teren. E vorba de bărbăție, ce să mai vorbim de Tănase? Ei sunt copii, sunt copii, sunt copii. Cristian Dumitru e bărbat, e fotbalist, îmi pare rău că nu l-am băgat de la început.

Noi avem apărare? Miron... săracul! Îmi vine să râd când îmi aduc aminte cum cade. Din iarnă, nu va mai juca la FCSB. Săracul de el, vai de capul lui!”, a spus Becali, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Gigi Becali: „Man nu pleacă dacă are atitudinea asta”

„Lui Duckadam i-a plăcut de Man? Foarte bine! Dacă a dat gol, înseamnă că e bun? Niciodată nu pleacă dacă are atitudinea asta”
- Gigi Becali, despre Dennis Man

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.