Liga 1

ASTRA - FCSB 3-2. Gigi Becali s-a săturat! Măsură de urgență anunțată: „Vintilă e aerian, săracul! O să vorbesc cu MM Stoica”

+17 Foto
Bogdan Vintilă l-a dezamăgit pe Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 30 iunie 2020

După 2-3 cu Astra, Gigi Becali, patronul FCSB, s-a declarat nemulțumit de antrenorul Bogdan Vintilă și anunță măsuri de urgență. 

Astfel, Becali susține că îi va cere lui Mihai Stoica, managerul sportiv al echipei, să revină pe bancă pentru a-i motiva pe jucători. 

Întrebat de moderator ce părere are de declarația lui Bogdan Vintilă, care a spus că obiectivul roș-albaștrilor e acum calificarea în cupele europene, Gigi Becali a reacționat prompt. 

„Normal că e și vina antrenorului. Dacă ai 2-0 și pierzi meciul, e vina tuturor. Vintilă a zis și el. Săracul, e aerian! Se pierde în fața camerelor. O să vorbesc cu MM Stoica ca să stea pe bancă. Nu există cineva care să mobilizeze echipa asta! Vintilă nu poate! El n-are autoritate! 

La ora asta, da, voi continua cu Vintilă! Dar nu orice s-ar întâmpla. Jocul îmi place, dar nu și rezultatele. Am pierdut cinci puncte în ultimele două meciuri”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

VIDEO. Bogdan Vintilă: „Este păcat că avem aceste fluctuații de joc”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.