Liga 1

POLI IAȘI - HERMANNSTADT. VIDEO + FOTO Penalty-ul acordat sibienilor i-a enervat pe ieșeni: „Jucăm 11 contra 14!” » A fost corectă decizia?

Mircea Rednic și oamenii de la Iași, nemulțumiți de decizia lui Radu Petrescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 30 iunie 2020

Fază controversată în Poli Iași - Hermannstadt. Penalty-ul din care sibienii au făcut 2-2 l-a înfuriat pe Mircea Rednic, tehnicianul moldovenilor contestând vehement decizia.

Mircea Rednic și oamenii din staff-ul Iașiului s-au plâns de două lucruri la aceeași fază, în minutul 55. Prima dată, înainte ca mingea să ajungă în careu, moldovenii au cerut un fault în atac. David Caiado i-a aplicat o lovitură puternică lui Sorin Șerban aproape de colțul terenului, chiar sub ochii asistenului Bogdan Gheorghe.

FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Șutul lui Opruț, din 10 metri, a fost blocat de Cabral, fundașul olandez al ieșenilor. Radu Petrescu nu a ezitat și a dictat lovitură de la 11 metri pentru henț. Reluările nu au fost concludente în acest caz.

FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Mircea Rednic: "Noi muncim, nu trebuie să fim bătaia lor de joc. Arbitrii sunt puși acolo să arbitreze, nu să influențeze"

Ieșenii s-au plâns de arbitraj

Pe contul oficial de facebook al celor de la Poli Iași a apărut o referire la modul în care brigada lui Radu Petrescu a condus partida: „Se joacă 11 contra 14 în Copou, dar intrăm în avantaj la pauză grație dublei lui Luckassen! 2-1!”.

Citește și alte știri desre fotbalul din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.