Liga 1

DINAMO. Cornel Dinu a șters pe jos cu un fost angajat al clubului: „Îi dezumfla cauciucurile lui Straton!”

5 trofee a câştigat Cornel Dinu din postura de antrenor al lui Dinamo, două titluri (2000, 2002) şi trei Cupe ale României (2000, 2001, 2002)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 01 iulie 2020

Cornel Dinu (71 de ani), legendă a lui Dinamo, l-a criticat pe Adrian Motoacă, fostul medic al roș-albilor, care l-a atacat pe Mihai Popescu, stoperul „câinilor”.

  • Motoacă a avut o ieșire nervoasă pe Facebook prin care l-a atacat violent pe Popescu;
  • „Bă, băiatule, lasă-ne! Eşti bun numai de miştouri pe teren la antrenament, faci vâlvă şi inciţi la scandal în vestiar” - detalii, AICI

„Tot ce a spus băiatul ăla despre care ştiţi că a fost medic la Dinamo este o blasfemie! Pentru că dacă eşti medic, chiar dacă ai fost la fără frecvenţă, nu spui nimic despre ce se întâmplă cu pacientul tău, suferinţele lui, aşa spune Jurământul lui Hipocrate.

Când profesioniştii nu mai sunt la Dinamo, şobolanii fură şi stau pe masă. Băiatul ăsta a fost propus de cineva şi chiorul care este împărat în ţara orbilor de la Dinamo l-a promovat. El nu avea voie să vorbească de indisciplină şi de glume atâta timp cât el îi dezumfla cauciucurile lui Straton, se punea el piedică să cadă Straton.

Când vezi asemenea lucruri, pleci de la Hipocrate, de la probitate morală, profesională. Tot ce spune el are un mic sâmbure de adevăr, se poate, dar în niciun caz de maniera în care a spus-o. Scoateţi-l de la categoria doctori!”, a declarat Dinu la Telekom Sport.

8 trofeea cucerit Cornel Dinu ca jucător la Dinamo, şase titluri (1971, 1973, 1975, 1977, 1982, 1983) şi două Cupe ale României (1968, 1982)

487 de partidea bifat Cornel Dinu pentru Dinamo în toate competiţiile, el reuşind să înscrie de 56 de ori

Adrian Motoacă, atacat de Cornel Dinu

Adrian Motoacă (foto) a plecat de la Dinamo în octombrie 2019, în urma unui conflict cu managerul Florin Prunea. Motoacă a studiat la Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universității „Titu Maiorescu” din București. El este un dinamovist declarat, care obișnuia să urmărească meciurile echipei din galerie.

VIDEO Cornel Dinu explică cine e vinovat pentru situația stadionului din Ștefan cel Mare

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.