Liga 1

EXCLUSIV Situație haotică la Dinamo! Jucătorul a aflat la LPF că echipa nu i-a prelungit contractul + ce i-a cerut Bălănescu

Articol de Marius Mărgărit  —  miercuri, 01 iulie 2020

Dinamo s-a despărțit de mijlocașul Ioan Filip (31 de ani), iar jucătorul a avut parte de o surpriză imensă când s-a dus la sediul LPF pentru a lua o copie a anexei de prelungire a contractului cu echipa alb-roșie până la finalul sezonului în curs. 

Filip, al doilea căpitan al „câinilor” mai avea contract cu Dinamo până pe 30 iunie și a aflat cu stupoare că anexa nu a fost depusă de Dinamo. Acesta s-a dus la club, iar Bogdan Bălănescu, directorul general al lui Dinamo, l-a anunțat că antrenorul Adi Mihalcea nu se mai bazează pe el și nu a vrut să-i prelungească înțelegerea, deși cu câteva zile înainte cele două părți ajunseseră la un acord.

 Dinamo vrea îngăduință 

Mai mult, Bălănescu l-a rugat pe Filip să fie îngăduitor cu Dinamo, echipă care mai are să-i achite salariile pentru martie, aprilie, mai și iunie. Clubul i-a cerut să aștepte până în august, iar mijlocașul a fost de acord să mai aștepte o lună. Ieri, Filip își făcea bagajele și a plecat acasă la Oradea. 

39 de meciuria bifat Filip pentru Dinamo în Liga 1; 4 în Cupa României

FOTO. Imagini tari din Dinamo - FC Voluntari 

VIDEO Grigore Sichitiu: „Niciodată nu am văzut o așa delăsare”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.