Campionate

Barcelona - Atletico 2-2 // Quique Setien, atacat de tatăl lui Antoine Griezmann: „Ești doar un pasager” + Reacția fratelui său: „Îmi vine să plâng”

+15 Foto
Antoine Griezmann a început ca rezervă meciul Barcelona - Atletico, 2-2

Articol de Daniel Grigore  —  miercuri, 01 iulie 2020

Egalul dintre Barcelona și Atletico Madrid (2-2) a provocat controverse și în afara terenului. Tatăl lui Antoine Griezmann, Alain, a publicat un mesaj dur pentru Quique Setien (61 de ani), antrenorul „catalanilor”.

Antoine Griezmann (29 de ani) a prins mai puțin de 5 minute în teren în remiza Barcelonei cu Atletico. La final, Quique Setien a declarat că nu îi va cere scuze francezului, ci că îi va explica motivul pentru care l-a lăsat pe bancă.

Tatăl lui Antoine Griezmann, Alain, a fost iritat de declarațiile antrenorului spaniol, pe care l-a atacat printr-o postare pe Instagram. „Pentru a avea o astfel de conversație, trebuie să ai cheile mașinii, iar ăsta nu e cazul. Este doar un pasager!”, a scris acesta despre Setien, potrivit Mundo Deportivo. Aluzie la faptul că Setien nu ar avea control asupra vestiarului plin de vedete al Barcelonei.

Alain Griezmann

Doar câteva minute mai târziu, tatăl lui Griezmann a șters postarea, însă nu înainte ca aceasta să fie văzută de mii de oameni.

Reacția fratelui lui Griezmann: „Îmi vine să plâng!”

Alain nu este singurul membru al familiei Griezmann care a reacționat în mediul online după ce Antoine a fost lăsat pe banca pentru meciul împotriva fostei sale echipe. Fratele său, Theo, a scris pe contul de Instagram că „Îmi vine să plâng... 2 minute”, fiind în mod vizibil dezamăgit de faptul că Antoine a prins abia câteva minute în teren.

14 goluri și 4 pase decisivea reușit Griezmann pentru Barcelona, în 43 de meciuri

Scaunul lui Quique Setien se clatină serios după egalul cu Atletico Madrid, care a reprezentat a doua remiză succesivă a Barcelonei. „Catalanii” rămân pe 2 în La Liga, momentan la un singur punct în fața rivalilor de la Real Madrid, care au însă un meci mai puțin disputat.

GALERIE FOTO. Cele mai interesante imagini din Barcelona - Atletico 2-2

Clasament La Liga:

Citește mai multe știri despre Barcelona:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.