Liga 1

CLINCENI - SEPSI 1-0 // Ilie Poenaru, după încă o victorie cu Clinceni: „Bem o bere, ne bucurăm în seara asta și după ne pregătim de Dinamo”

+19 Foto
Ilie Poenaru

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 01 iulie 2020

Academica Clinceni este una dintre cele mai în formă echipe din Liga 1, iar după 1-0 cu Sepsi a ajuns la patru victorii la rând în play-out. 

După victoria cu Sepsi, Ilie Poenaru, antrenorul celor de la Clinceni, i-a lăudat pe jucători și a explicat secretul succesului echipei sale. 

„Azi am făcut un joc foarte bun. Știam cu cine jucăm, ce echipă avem în față și ce jucători are Sepsi. Am făcut un meci foarte bun din punct de vedere tactic. Acele ocazii din prima repriză nu au fost întâmplătoare. Știam că Sepsi se apără în linie și va juca la ofsaid, iar de aceea am încercat să verticalizăm.

 În repriza a doua am făcut puțin pasul înapoi. Avem unele momente în care ne este puțină teamă. Dar îi felicit pe jucători și sunt mândru de echipa pe care o antrenez. Am făcut un grup puternic. Mă bucur de asta. 

Acum ne refacem, bem o bere, ne bucurăm de victorie în seara asta și după ne pregătim de Dinamo. Va fi un meci greu. Știm în ce situație Dinamo. În plus, noi avem în continuare nevoie de puncte și vom juca la victorie”, a declarat Ilie Poenaru la Look Plus. 

FOTO Imagini cu golul marcat de Șut în Clinceni - Sepsi

Robert Ilyes: "Am suferit o înfrângere dureroasă, dar oboseala și-a spus cuvântul"

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.