Liga 1

VOLUNTARI - CHINDIA 2-0 // Emil Săndoi, resemnat după primul meci pe banca Chindiei: „Timpul ne presează, au rămas puține etape”

+25 Foto
Emil Săndoi, antrenor Chindia Târgoviște // foto: Facebook @ AFC Chindia Oficial

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 01 July 2020

Emil Săndoi (55 de ani), noul antrenor al Chindiei Târgoviște, a comentat înfrângerea echipei sale în fața celor de la FC Voluntari, scor 0-2.

„A fost echilibrat, noi am avut câteva oportunități de a marcat. La Berisha, apoi și Rață în repriza a doua, a mai scos Cojocaru câteva mingi. Nu pot spune că nu am avut ocazii, dar am făcut niște greșeli individuale copilărești. De exemplu la primul gol, pe Gheorghe l-am urmărit de atâtea ori și e un copil de mare perspectivă. A avut o execuție foarte frumoasă, în condițiile în care aveam 4 jucători în zona respectivă. 

Apoi la golul 2, o greșeală de poziționare, nu am urmărit o minge respinsă, nu am păstrat linia. Pot spune că atunci am suferit pe organizarea pe faza defensivă. Cei de la Voluntari nu au mai avut ocazii clare. La numărul de ocazii poate chiar există un plus pentru noi. Greșelile copilărești pe care le-am făcut ne-au costat”, a declarat Emil Săndoi, la finalul partidei, pentru Look Sport.

Emil Săndoi: „Timpul ne presează”

Antrenorul Chindiei este conștient de faptul că echipa sa se află într-o situație delicată. Aflată pe penultimul loc în play-out, târgoviștenii au nevoie de multe puncte în ultimele 4 etape.

„Timpul ne presează de o manieră incredibilă. Au mai rămas foarte puține etape, celelalte echipe au reușit să se distanțeze, este din ce în ce mai greu. Dar în fotbal nimic nu este imposibil. Am spus că poate schimb norocosul, să fie de partea noastră. Astăzi nu am reușit, din păcate.

Eram conștient în momentul în care am acceptat că este o situație deosebit de grea. Știam cu toții câte etape mai avem la dispoziție. Din păcate, parcă nici nu ne-au ajutat celelalte rezultate, dar în fotbal trebuie să speri până în ultima etapă. Îmi pare rău pentru munca pe care au depus-o jucătorii, în marea majoritate a timpului au încercat să fie organizați bine”, a spus antrenorul Chindiei.

Clasament play-out Liga 1:

Voluntari - Chindia 2-0

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.