Liga 1

Încep procesele pentru FCSB: 3 jucători au reclamat clubul! Când are loc termenul

+17 Foto
Adi Popa a dat-o pe FCSB în judecată

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 01 July 2020

FCSB are o situație complicată în clasament, fiind pe locul 4, și s-ar putea să aibă și probleme legale cu o parte dintre jucători.

O parte dintre jucătorii băgați de Gigi Becali în șomaj tehnic au dat în judecată clubul, iar pe 15 iulie va avea loc primul termen. Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF a anunțat azi că pe 15 iulie va avea loc un termen în procesul în care Cristi Bălgrădean, Alexandru Stan și Adi Popa au dat-o în judecată pe FCSB. 

Cei trei au fost în șomaj tehnic din martie pentru că nu au mai intrat în planurile lui Gigi Becali, în timp ce ceilalți jucători au avut contractele reduse. Dintre cei trei, portarul Cristi Bălgrădean, care va ajunge la CFR Cluj, și Adi Popa, care se întoarce la Reading, au plecat deja de la FCSB. În schimb, Alexandru Stan mai are un an de contract FCSB. 

Ei au rămas în șomaj tehnic și după ce clubul și-a reluat activitatea pentru ca Gigi Becali să facă economie la salarii. Pe lângă aceștia, în șomaj tehnic au mai fost Bogdan Planic, Harlem Gnohere și Marko Momcilovic. 

Planic a reziliat unilateral contractul cu FCSB pentru că nu și-a primit salariul timp de 30 de zile, Gnohere a reziliat de comun acord, iar Momcilovic va pleca la finalul sezonului.

FOTO Imagini tari de la Astra - FCSB 3-2 

VIDEO Vintilă: „Este păcat că avem aceste fluctuații de joc”

Citește mai multe știri despre FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.