Liga 1

EXCLUSIV CFR Cluj i-a închis ușa unui fotbalist emblematic pentru a economisi 40.000 euro!

+36 Foto
Culio a părăsit CFR Cluj la începutul acestui an

Articol de Cristian Marinescu  —  joi, 02 iulie 2020

Juan Emmanuel Culio (36 de ani) n-a mai fost dorit în acest final de sezon la CFR Cluj, pentru a se face o economie de 40.000 de euro.

Liniștea, proverbială, de la CFR Cluj a fost perturbată de eșecul de acasă cu U Craiova (2-3), care i-a adus pe olteni la un singur punct de campioana ultimelor două ediții. Dan Petrescu a recunoscut că sunt probleme la club, fără să dea detalii. 

Au fost dificultăți legate de bani, fiindcă jucătorii nu au fost mulțumiți de cât au primit din restanțele promise, dar au existat reproșuri și dinspre patronul Neluțu Varga către echipă.

S-a opus revenirii lui Culio

Șeful clubului a luat și o decizie financiară radicală: s-a opus revenirii lui Emmanuel Culio, unul dintre cei mai iubiți fotbaliști în Gruia, pentru a nu mai arunca bani! Mai exact, finanțatorul a gândit situația economic.

În momentul în care i s-a spus că toată „afacerea Culio" i-ar costa pe ardeleni 40.000 de euro în acest final de sezon, patronul a reacționat la adresa managementului clubului: „De ce să mai cheltuim și banii aceștia, în condițiile în care avem atâtea vedete care stau pe margine? Sunt atâția fotbaliști de valoare, plătiți foarte bine, așa că jucați cu ce aveți!".

Culio a plecat, în lacrimi, la finele lui 2019 și s-a întors în țara natală, la Quilmes, în liga secundă. La finele primăverii au apărut informații că ar vrea să revină la CFR Cluj, cât mai curând posibil.

Juan Emmanuel Culio

6 meciuria strâns Culio pentru Quilmes, de când a plecat din Gruia

229 de partidea adunat Culio pentru CFR Cluj, marcând 30 de goluri și oferind 34 de assist-uri

GALERIE FOTO. Imagini spectaculoase de la CFR - Craiova 2-3

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.