Liga 1

FCSB, acuzată din interior de lipsa profesionalismului! „Unii jucători nu se antrenează 100%, sunt oricum siguri de titularizare!”

+17 Foto
Ilie Dumitrescu a dezvăluit faptul că fotbaliștii de la FCSB nu tratează antrenamentele cu seriozitate

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 02 iulie 2020

Ilie Dumitrescu (51 de ani) a dezvăluit detalii îngrijorătoare din vestiarul FCSB-ului, pe care le-ar fi aflat de la Adi Popa (31), plecat de la clubul roș-albastru în urmă cu doar două zile.

Din postura de expert Digi Sport, Ilie Dumitrescu a stat de vorbă cu Adi Popa ieri, la finalul unei emisiuni în care „Motoreta” a fost invitat. Ulterior, fostul fotbalist a dezvăluit aspecte îngrijorătoare din timpul antrenamentelor de la FCSB, care denotă o lipsă de profesionalism.

„Am vorbit cu Adi Popa și mi-a spus ce se întâmplă. Sunt anumiți jucători de top, care nu se antrenează 100%. Păcat de talentul lor, păcat de potențialul pe care-l au. 

În fața unui antrenor lipsit de personalitate (n.red. Bogdan Vintilă) și liniștiți de ordinele patronului (n.red. Gigi Becali), care cere mereu ca ei să nu lipsească din primul 11, aceștia nu-și mai dau silința pe la antrenamente! De aceea, nici nu se tem să greșească”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

În descrierea făcută de Popa se încadrează cel puțin unul fotbalist din tripleta Man - Tănase - Coman, toți trei fiind jucători tineri pe care Becali îi tratează preferențial, în speranța că măcar unul va fi vândut pe o sumă record.

Ilie Dumitrescu: „Antrenorul nu are personalitate!”

Dumitrescu a explicat faptul că jucătorii nu se tem să comită erori, pentru că oricum sunt siguri că vor continua să fie titulari! Mai mult, acesta îl atacă pe Bogdan Vintilă, pe care îl consideră lipsit de personalitate.

„Cum să te mai antrenezi 100%, când știi că tu oricum ești sigur de titularizare? Antrenorul nu are personalitate nici să le spună unde greșesc și s-a văzut asta. Sunt mai multe detalii importante din cauza cărora unii fotbaliști nu pot progresa”, a spus acesta.

GALERIE FOTO. Imagini spectaculoase de la Astra - FCSB, scor 3-2

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.