Stranieri

Fiorentina - Sassuolo 1-3 // VIDEO Vlad Chiricheș, lăudat în presa italiană: „O singură pată pe o prestaţie impecabilă”

Articol de Daniel Scorpie  —  Thursday, 02 July 2020

Vlad Chiricheş, integralist miercuri în Serie A, în meciul pe care Sassuolo l-a câștigat, 3-1, la Fiorentina, nu a greşit decât la o bară a „violei”.

Chiricheş începe să intre în ritmul competiţional şi prinde tot mai multe minute la Sassuolo. Miercuri, a fost din nou titular în defensiva lui De Zerbi şi prestaţia sa în 90 de minute a fost apreciată pozitiv de presa italiană. „Impecabil. A ştiut să facă zid la momentul oportun, cu fizicul şi experienţa sa. Doar pe final a avut câteva ezitări”, a scris Corriere dello Sport, care i-a acordat nota 6,5. Referirea era la neatenţia la marcaj la 3-0. „L-a pierdut pe Pezzella în acţiunea terminată cu o bară a Fiorentinei”, a remarcat Gazzetta dello Sport.

Chiricheș, lăudat în Italia

Argentinianul s-a desprins şi a finalizat cu capul, la fel cum, de lângă Ferrari, a plutit şi Cutrone, la unicul gol al gazdelor, altfel net depăşite de Sassuolo. Şi Tuttosport l-a notat cu 6,5, făcându-i o caracterizare concisă şi la obiect fundaşului de 30 de ani, revenit după ruptura musculară la bicepsul femural: "Atacul viola nu l-a pus în dificultate". A fost primul succes postpandemie al squadrei neroverde (scăpată de grijile retrogradării) şi al treilea meci la rând în care înscrie trei goluri, după 3-3 cu Inter la Milano şi 3-3 acasă cu Hellas Verona. 

183 de minutea jucat Vlad Chiricheş în cele patru etape de la restartul Seriei A. A fost de două ori titular şi a rămas pe banca de rezerve doar cu Atalanta

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.