FIFA 20

Următoarea alegere din Summer Heat nu îi va impresiona pe gameri

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 02 iulie 2020

De data aceasta campania se va concentra pe fotbaliști din Ligue 1, astfel că e de așteptat ca gamerii să nu fie foarte încântați.

După nume ca Roberto Firmino, Christian Eriksen sau Luka Jovic, viitoarea alegere nu vine cu carduri la fel de ofertante. Este vorba de trio-ul din Ligue 1, Kimpembe, de la PSG, Keita Balde, atacantul celor de la Monaco și mijlocașul celor de la Lyon, Thiago Mendes. 

Cardurile vor fi disponibile timp de o săptămână

Avantajul este că fiecare card este echilibrat, Kimpembe pleacă cu un avantaj, cu cardul lui de 82, față de 81 Mendes și Balde cu 80. Foarte probabil Kimpembe va fi preferatul fanilor care vor vota, de aceea gamerii vor putea obține un fundaș foarte bun. 

Tot în Summer Heat, vine o nouă provocare pentru un card de tip Silver, de 74 OVR, al brazilianului Paulinho, de la Leverkusen. Pentru cei care nu înțeleg de ce și-ar dedica timpul și resursele îndeplinirii acestui SBC, cardul conține câteva valori interesante, care îl transformă pe brazilian într-un fotbalist cu potențial. 96 la viteză, 86 la șut, 88 la pase și 95 la dribling nu sunt deloc cifre rele, iar astea ar putea convinge mai mulți gameri, mai ales cei care vor să își completeze lotul. 

Citește și alte știri de FIFA 21:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.