Liga 1

EXCLUSIV Focarul din Liga 2 transmis și în Liga 1? Angajatul de la Petrolul și arbitrul depistați pozitiv, implicați la meciuri din play-out

Robert Avram, în plan secundar, în spatele lui Mihalcea, la meciul cu Sepsi

Articol de Eduard Apostol  —  joi, 02 iulie 2020

6 oameni de la Petrolul, dintre care 5 fotbaliști, au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus, iar problema de la Liga 2 ar putea să afecteze și prima divizie.

  • Petrolul ar fi trebuit să înceapă în această săptămână meciurile din play-off-ul pentru promovare, însă acestea sunt acum amânate - detalii, AICI

Celălalt angajat al „lupilor galbeni” testat pozitiv este magazionerul clubului. Acesta a fost delegat ca personal auxiliar medical la partida Chindia - Poli Iași 0-2, disputată pe arena „Ilie Oană” în data de 27 iunie. Iar acum oficialii Petrolului se tem ca virusul să nu fi fost transmis jucătorilor și persoanelor din staff-ul tehnic al celor două echipe.

Emoții și cu Viitorul - Dinamo

De asemenea, s-a discutat ca Vitorul - Dinamo, partidă care va începe în această seară la 20:00, să fie reprogramată. Motivul? Petrolul a jucat în urmă cu o săptămână un meci amical cu Viitorul (1-3). În cele din urmă, s-a decis ca duelul să se desfășoare conform programului stabilit.

Un arbitru din Liga 2 are COVID-19

FRF a emis un comunicat prin care a anunțat că și un arbitru din Liga 2 a fost depistat pozitiv. Oficialii Federației nu i-au dat numele, dar, din informațiile GSP.ro, este vorba despre Robert Avram, din Pitești.

Robert Avram, în plan secundar, în spatele lui Mihalcea, la meciul cu Sepsi

Acesta a fost delegat recent în Liga 1, fiind rezervă de arbitru la meciul Dinamo - Sepsi 1-3, pe 21 iunie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.