Liga 2

Petrolul poate primi o amendă uriașă! Răzvan Burleanu, după apariția focarului de COVID-19 la club: „Asta spune regulamentul”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 02 iulie 2020

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a dat detalii despre situația de la Petrolul, club care are 6 infectați cu COVID-19 (5 fotbaliști și magazinerul) și a explicat ce riscă echipa din Liga 2. 

„Meciul cu UTA (n.r. din play-off-ul Ligii 2) a fost deja amânat. Ne concentrăm pe discuțiile cu DSP Prahova și cu clubul. Ne dorim să avem informații certe. Putem spune, pentru proteja identitatea celor implicați, că sunt 6 persoane din club infectate. Au fost efectuate noi teste și rezultatele vor fi anunțate vineri dimineața. Echipa este deja în izolare, iar peste 5 zile va fi efectuată o nouă testare.

Dacă persoanele care au avut teste negative vor avea din nou rezultate negative, echipa va putea relua competiția. Noi efectuăm o anchetă și urmărim cazul. Cel mai important este să vedem când a fost momentul infectării. 

Regulamentul prevede o amendă de 100.000 de lei, amenda maximă, dacă se demonstrează că este culpa clubului. Am deschis o anchetă. Suntem în contact permanent cu Petrolul”, a declarat Răzvan Burleanu la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport. 

VIDEO Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

 Citește mai multe știri din Liga 2:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.