Liga 1

VIITORUL - DINAMO 1-0. Cătălin Straton, descătușat la interviuri! A respins ultima măsură a conducerii: „Nu sunt de acord cu aducerea lui”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 02 July 2020

Cătălin Straton (30 de ani), portarul lui Dinamo, a oferit declarații după înfrângerea roș-albilor cu Viitorul, 0-1.

„Nu este cel mai bun moment în care să dau un interviu. M-am săturat de atâtea meciuri pierdute! Dar cred că în seara asta am avut mai multă dorință decât oricând. E timpul să câștigăm. Pentru mine, e inexplicabil. Cel puțin un egal meritam și noi în seara asta. Eu cred că în momentul în care joci cu inima și pentru familia ta o scoți la capăt”, a declarat Straton la Telekom Sport.

VIITORUL - DINAMO 1-0. Cătălin Straton: „Am demonstrat că sunt un portar bun”

De asemenea, Straton s-a pronunțat și cu privire la noua decizie a lui Mihalcea, aceea de a coopta în staff-ul său un psiholog: „Eu nu-s de acord cu psihologul. Pentru mine, cea mai bună relaxare e o discuție cu familia. Dar nu e un lucru rău, psihologul te poate ajuta. Eu cred că mi-am făcut treaba în această partidă, am demonstrat că sunt un portar bun. Goluri se mai iau”.

Întrebat despre problemele financiare ale roș-albilor și despre instabilitatea din rândul conducerii, Straton a oferit un răspuns inedit: „E ca și cum doi copii aud ceartă în casă, pentru că părinții divorțează. Mă doare, știu cât suflet pun. Sunt depășit de situație însă”.

Cătălin Straton, la un pas de a 3-a retrogradare:

  • 2017/18: ACS Poli Timişoara
  • 2018/19: Dunărea Călăraşi
  • 2019/20: Dinamo Bucureşti ???

Clasamentul play-out-ului din Liga 1:

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.