Liga 1

Dinamo e ultima, are 5 înfrângeri consecutive, dar jucătorii se întrec în promisiuni: „Nu mai pierdem până la sfârșitul campionatului”

+15 Foto
Dinamo e ultima în play-out. foto: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 03 iulie 2020

VIITORUL - DINAMO 1-0. „Sufocați” de probleme și de locul rușinos din clasament, dinamoviștii încearcă să strângă rândurile. Jucătorii sunt optimiști că echipa nu va mai pierde niciun meci până la finalul play-out-ului și scot din discuție posibilitatea ca Dinamo să retrogradeze.  

„Părerea mea că acum începem să ne revenim uşor, uşor. Nu a fost uşor, am trecut printr-o perioadă foarte, foarte grea, dar nu avem scuze. Părerea mea că noi creştem de la meci la meci. Am făcut un joc bun. Cred că nicio echipă, la Viitorul acasă, nu i-a presat cum i-am presat noi în a doua repriză. Şi eu cred că de la meci la meci creştem.

Au fost momente grele la începutul sezonului, am continuat cu momente grele, iar acum se pare că toate se răsfrâng asupra noastră. Dar e doar vina noastră, noi jucăm în teren, noi suntem partizanii şi noi trebuie să o scoatem la capăt. Eu zic că, de la meciul viitor, nu vom mai pierde până la sfârşit niciun partidă”, a spus Răuță, la TV Telekom Sport. 

„Adi Mihalcea are susținerea noastră”

„Noi suntem lângă Mister, el nu are nicio vină. Noi intrăm în teren, noi suntem cei care jucăm. Nu au fost certuri în vestiar, au fost chestiuni tactice pe care ni le-am reproşat între noi. Aşa e normal într-un vestiar. Mister va avea susţinerea noastră şi eu cred că, alături de dânsul, o vom scoate la capăt. Nu cred că Dinamo e de ultimul loc şi nu cred că jocul nostru de astăzi a arătat că suntem echipă de ultimul loc” - Alexandru Răuță, mijlocaș Dinamo

FOTO. Imagini tari din Viitorul - Dinamo 1-0

VIDEO. Gabi Răduță, dialog în direct cu fostul atacant al lui Dinamo, Claudiu Vaișcovici, după Viitorul - Dinamo 1-0: 

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.