Diverse

GALERIE FOTO Rochia cu care cea mai sexy atletă a lumii a dat pe spate Instagramul

+39 Foto
Alica Schmidt. Sursă foto: Instagram alicasmd

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 26 decembrie 2020

Alica Schmidt, superba concurentă de la 400 m, considerată  considerată„cea mai sexy atletă din lume” a pozat extraordinar de Crăciun, pe Instagram, și a atras o mulți de aprecieri. 

  • Vezi în galeria foto rochia albastră cu care Alicia, atleta de 22 de ani, și-a surprins admiratorii. 

+39 Foto
Alica Schmidt / Foto: Instagram

Alica Schmidt, invitată la antrenamentele Borussiei Dortmund

Alica Schmidt, superba concurentă de la 400 m, considerată „cea mai sexy atletă din lume”, este sponsorizată de Puma și a fost invitată la baza de antrenament a celor de la Borussia Dortmund, ca să facă un antrenament cu echipa. 

  • Alicia a făcut câteva exerciții cu Thomas Meunier, Felix Passlack și Manuel Akanji, după care a alergat cu Mats Hummels, lăsându-l fără aer: „Chiar am subestimat asta”, a comentat fundașul.

Nemțoaica a fost una dintre miile de „victime” ale COVID-19 din cauza amânării cu un an a Olimpiadei de la Tokyo, dar nu și-a pierdut niciun strop de senzualitate în pauza provocată de pandemie.

Alica Schmidt a fost intitulată „cea mai sexy atletă din lume” de revista australiană Busted Coverage, titulatură care a fost preluată ulterior și de alte publicații. Superba atletă berlineză în vârstă de 21 de ani a devenit peste noapte vedetă și are peste 800.000 de followers pe rețelele sociale.

+39 Foto
Alica Schmidt / Foto: Instagram
  • Alica Schmidt. Sursă foto: Instagram alicasmd

Citește și alte știri din categoria metrosport: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.