Campionate

Christophe Dugarry, prima reacție după afirmațiile incalificabile făcute la adresa lui Messi

+39 Foto
Leo Messi a fost atacat de Christophe Dugarry. foto: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 03 iulie 2020

Christophe Dugarry (48 de ani), fostul fotbalist al celor de la Barcelona, e în centrul atenției în urma unor afirmații reprobabile făcute la adresa lui Leo Messi (33), pe care l-a numit „un copil de 1.50 metri înălțime, pe jumătate autist”.

După cuvintele șocante la adresa lui Lionel Messi și valul de reacții declanșat, francezul Christophe Dugarry  s-a scuzat pe contul de twitter: 

„Îmi pare sincer rău pentru amploarea pe care au luat-o comentariile mele despre Lionel Messi. Nu am vrut să stigmatizez persoanele cu autism, nu era intenția mea. Le cer scuze persoanelor pe care le-am jignit și o voi face din nou în emisiunea mea”, a scris fostul atacant. 

Leo Messi, victima unui derapaj uluitor

Jucător la Barcelona timp de jumătate de sezon, între iulie și decembrie 1997, Christophe Dugarry i-a adresat cuvinte grele lui Lionel Messi.

„De ce-i e frică lui Griezmann? De un copil de 1.50 metri înălțime, pe jumătate autist?”, a spus acesta, în cadrul unei intervenții la RMC Sport. Apoi a adăugat: „Dacă există o problemă, să-i tragă un pumn în gură!”. Francezul nu l-a uitat nici pe antrenorul echipei, Quique Setien, despre care spune că „sunt sigur că nu are nimic cu Griezmann, pur și simplu e incompetent”.

FOTO. Arc peste timp: imagini de colecție din istoria Barcelonei: 

VIDEO. Cum il oprești pe Messi? Răzvan Raț are răspunsul

Citește și alte știri despre Barcelona: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.