Liga 1

Helmut Duckadam s-a decis! Proiectul la care lucrează după despărțirea de FCSB: „O să-mi valorific imaginea”

Duckadam s-a despărțit de FCSB în luna iunie

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 03 iulie 2020

Helmut Duckadam (61 de ani) și-a anunțat demisia de la FCSB la jumătatea lunii trecute, nemulțumit de statutul pe care îl avea la clubul condus de Gigi Becali.

Deși primise oferta de a deveni consilierul pe probleme de sport al lui Robert Cazanciuc, președintele Senatului, Duckadam a refuzat propunerea și spune că se va concentra pe dezvoltarea site-ului de echipament sportiv pe care îl deține.

„O să merg cu ce ştiu eu să fac în continuare. Am un site de echipament sportiv, cu mănuşi, cu tot ce înseamnă sport şi o să mă concentrez să îmi valorific imaginea. 

Am creat linia de echipament sportiv marca HDuckadam’86, prin care îmi doresc să fiu mai aproape de toţi cei care doresc să se simtă confortabil şi să aibă atitudine de învingător, mai aproape de toţi cei cărora, anul 1986 le stârneşte amintiri de neuitat”, a afirmat Helmut Duckadam, potrivit Mediafax. 

Detalii despre afacerea lui Duckadam

În urmă cu patru ani, fostul mare portar Helmut Duckadam a intrat în afaceri cu echipament sportiv. La început a scos pe piață treninguri, tricouri şi şorturi cu brandul Duckadam 86, apoi și-a îmbogățit portofoliul. 

Acum, „Eroul de la Sevilla” vinde online mingi, mănuși de portar, genți și alte accesori necesare oricărui sportiv. Un trening „HDuckadam '86” costă între 110 şi 140 de lei în funcţie de model, iar o pereche de pantaloni între 80 şi 100 de lei. 

VIDEO. Duckadam a răbufnit la GSP Live: „Gică Popescu e cel mai bun exemplu, a fost consilierul lui Dăncilă”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.