Liga 2

EXCLUSIV TAS a anunțat decizia în cazul apelului făcut de UTA! Ce se întâmplă cu play-off-ul din Liga 2

Apelul făcut de UTA Arad la TAS a fost respins

Articol de Vlad Nedelea  —  Friday, 03 July 2020

Apelul făcut de UTA Arad la TAS, care viza decizia privind înjumătățirea punctelor din play-off-ul Ligii 2, a fost respins! 

Conform surselor GSP.ro, arădenii nu au primit încă o motivare oficială care să justifice motivul pentru care apelul a fost respins. 

Ce e cert e că actuala configurație a clasamentului va rămâne neschimbată! UTA a fost cea dezavantajată echipă în urma deciziei Federației, avantajul arădenilor din clasament fiind înjumătățit peste noapte. 

UTA a contestat înjumătățirea punctelor la TAS

Ședința în care FRF și cluburile au ales sistemul în care se va relua Liga 2 a provocat un val de nemulțumire din partea liderului UTA, care a atacat imediat decizia la TAS. Arădenii nu au contestat sistemul de promovare, ci doar decizia privind înjumătățirea punctelor. 

„Cum am specificat și în adresa din 7 mai 2020, înaintată Federației Române de Fotbal, ne rezervăm dreptul de a ataca decizia Comitetului Executiv la forurile competente pentru inechitatea și diminuarea meritului sportiv și a deciziei discriminatorii doar împotriva clubului nostru”, motivau oficialii de la UTA pe site-ul oficial al clubului.

Clasament play-off Liga 2: 

  1. UTA 25p.
  2. CS Mioveni 20p.
  3. Turris Turnu Măgurele 20p.
  4. FC Argeș 19p.
  5. Petrolul Ploiești 19p.
  6. Rapid București 19p.
  • Mioveni, Turris și Rapid au beneficiat de rotunjire

VIDEO Fanii arădeni au protestat împotriva deciziei FRF

Citește și alte știri din Liga 2: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.