Liga 1

DINAMO. EXCLUSIV Bogdan Bălănescu iese la atac! I-a stabilit viitorul lui Adi Mihalcea + acuze la adresa arbitrilor

+15 Foto
Adrian Mihalcea va avea un final de sezon infernal la Dinamo

Articol de Remus Răureanu  —  Friday, 03 July 2020

Dinamo traversează vremuri complicate, fiind ultima în Liga 1 și amenințată de prima retrogradare din istorie. Zvonurile privind demiterea antrenorului Adrian Mihalcea sunt nejustificate, spun oficialii „câinilor”.

Prin vocea lui Bogdan Bălănescu, directorul general al roș-albilor, șefii i-au dat asigurări lui Adrian Mihalcea că nu va fi concediat, în ciuda rezultatelor dezastruoase înregistrate de la instalare. 

„Nu se pune problema înlocuirii lui Adrian Mihalcea! Nici nu știu de unde a apărut discuția asta! Echipa a avut o atitudine foarte buna aseară, tot lotul e unit și îi e fidel antrenorului”, a afirmat Bălănescu, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

4 înfrângeridin tot atâtea meciuri are Dinamo cu Mihalcea pe bancă: 1-3 cu Sepsi, 0-3 cu FCSB, 0-1 cu FC Voluntari și 0-1 cu Viitorul

Dinamo acuză arbitrajul

Dinamoviștii sunt convinși că prestațiile arbitrilor au contribuit la situația de acum din clasament. Un penalty în meciul cu Sepsi (1-3) și eliminarea „la limita” a lui Ioan Filip cu Voluntari (0-1) sunt fazele pe care staff-ul le considera vinovate.

În minutul 30 al partidei Viitorul - Dinamo 1-0, Sorescu a ratat o mare ocazie pentru „câini”, cu capul, din plonjon. Însă extrema „câinilor” a fost faultată înainte de Matei, potrivit spuselor fostului arbitru Cristi Balaj. Totuși, dinamoviștii au beneficiat și de o fază în care au fost avantajați de arbitrul George Găman: Mihai Popescu, fundașul oaspeților, trebuia eliminat după o intrare dură

Bogdan Bălănescu a reacționat cu privire la acea fază: „Din păcate, a gresit domnu lGeorge Găman, care ne-a arbitrat dupa doi ani si jumatate si nu ne-a dat un penalty la faultul lui Matei la Sorescu!"

„Dacă aveam VAR, decizia corectă era lovitură de pedeapsă. Jucătorul a fost jenat în momentul în care trebuia să lovească mingea. A fost neglijență, pentru că Matei nu-l vede. E o fază grea totuși” - Cristi Balaj

Adrian Mihalcea: „Am apelat la psiholog pentru că vrem să facem totul cu putinţă ca să ieşim din starea asta”

FOTO. Cele mai tari imagini din partida Viitorul - Dinamo 1-0: 

VIDEO. Adrian Mihalcea: „Am apelat la psiholog pentru că vrem să facem totul cu putinţă ca să ieşim din starea asta”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.