Liga 1

Fiica lui Ionel Ganea, acuzații brutale: „A fost violent cu familia, nu știu cum a rezistat mama atât!” » Unde ar fi surprins-o pe amanta fostului internațional

Ionel Ganea și Dana Iaru, pe vremea când formau un cuplu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 03 iulie 2020

Ionel Ganea (46 de ani) a fost zilele trecute ținta unui atac dur, venit chiar din partea Ioanei, fiica sa. Aceasta îi reproșează tatălui său modul în care a tratat-o pe Dana Iaru, fosta soție a „Ganezului”, și scoate la suprafață evenimente delicate petrecute în timpul mariajului încheiat anul trecut. 

Relațiile tensionate dintre Ionel Ganea și fosta soție au escaladat în ultima perioadă. Nu doar că cei doi s-au atacat în presă, însă Dana Iaru l-a dat în judecată pe fostul său soț, ea solicitând în instanță una dintre cele trei case ale fostului atacant. 

Acum, a venit rândul Ioanei, unul dintre cei doi copii ai cuplului, să-l pună la zid pe tatăl său, căruia îi reproșează inclusiv că ar fi venit cu o amantă în casă.

„Nici nu știu cum a rezistat mama atât timp”

Ionel a fost mereu un om foarte dur, foarte mulți ani a fost violent față de familia lui, mai ales față de mama. Eu nici nu știu cum a rezistat atât timp, mereu am întrebat-o cum… 

Dar nici ea nu știe. De-a lungul timpului, mereu am fost controlați și oarecum supuși unor temeri față de el. Știu și că în timpul căsniciei lor a și înșelat-o în nenumărate rânduri”.

Ionel Ganea, acuzat că a venit cu amanta în casă

„Într-adevar este o problemă ce îi privește pe ei, dar atât eu, cât și fratele meu am fost foarte afectați de lucrurile care se întâmplau în casă. După ce s-a despărțit mama de el, eu am locuit o perioadă de opt luni cu el și cu băiețelul meu, David, timp în care eu m-am angajat și lipseam câteva zile din săptămână. La un moment dat, primesc o poză cu David și cu o femeie în dormitorul lui. Lucru care m-a deranjat enorm, iar când l-am întrebat ce este cu poza aceea, mi-a răspuns zâmbind «Păi și ce? A vrut și ea să facă o poză…»”, a declarat Ioana Ganea, potrivit cancan.ro

Ionel Ganea și Dana Iaru au împreună doi copii, Ioana și George, cel din urmă fotbalist la Viitorul. Divorțul dintre cei doi a fost definitivat la finalul anului trecut.

VIDEO. Ionel Ganea, dialog brutal la GSP Live » „Ți-ai lovit fosta soție?” / „Nu pot să neg. Viața nu e roz”

Ionel Ganea a a fost invitat la GSP Live pe 16 mai și a vorbit, printre altele, despre relația tensionată cu fosta sa soție, Dana. 

„Nu mă afectează cu nimic ce spune fosta soție. Îmi face reclamă gratis. De ce vorbește acum, când suntem în scandal, și nu a ieșit atunci să spună? Ea a avut libertate tot timpul. Nu i-am interzis absolut nimic”, a spus Ganea, la GSP Live.

Întrebat de moderatorul Costin Ștucan dacă și-a lovit fosta soție, Ganea nu a infirmat: „Au fost momente tensionate între mine și ea. Nu pot să neg. Viața nu e roz, așa cum pare la fiecare. Nu a fost totul perfect”.

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.