Liga 1

Alianță împotriva lui Gigi Becali » Ce a făcut Gnohere după atacul lui Alibec: „Bravo, frate”

Gnohere și Alibec, atac la Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 03 iulie 2020

Denis Alibec (29 de ani) a lansat un atac fără precedent la adresa lui Gigi Becali, fostul său patron de la FCSB și a primit sprijin din partea lui Harlem Gnohere (32 de ani). 

Francezul Harlem Gnohere, fost coleg cu Alibec la FCSB, a distribuit mesajul în care Denis spunea, printre altele, că „patronului îi plac fotbaliştii care îi cer voie şi atunci când fac dragoste”. „Bizonul” l-a aprobat pe atacantul Astrei, cu un „Bravo, frate”, scris vizibil, cu majuscule. 

Mesajul distribuit de Gnohere

Gnohere, conflict cu Becali

Gnohere nu s-a despărțit în cele mai bune condiții de FCSB. „Bizonul” a avut mai multe contre cu Gigi Becali, majoritatea replicilor sale venind prin mesaje postate pe Instagram. Cel mai dur a fost: „Boala Alzheimer e o boala progresivă care distruge memoria și alte funcții mentale importante! Conexiunile neuronale și neuronii de asemenea se degradează și mor! Asta înseamnă distrugerea memoriei și alte funcții mentale importante”.

Au fost doi jucători care m-au impresionat când am venit în România. Am avut șansa să joc cu amândoi, cu Budescu și Alibec
- Harlem Gnohere

VIDEO / FCSB și FC Botoșani luptă pentru locul de Europa League

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.