Liga 1

GAZ METAN - CRAIOVA 1-2. Cristiano Bergodi e gata de meciul cu FCSB: „Asta poate fi bine pentru noi”

+13 Foto
Cristiano bergodi are victorii pe linie la Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 03 iulie 2020

CS Universitatea Craiova s-a impus în deplasarea de la Mediaș, scor 2-1, și a ajuns pe primul loc în Liga 1. Cristiano Bergodi (55 de ani) are victorii pe linie de la revenirea în Liga 1, dar nu e pe deplin mulțumit de jocul formației sale. 

„Nu am început bine meciul. Chiar dacă nu am jucat total în unele momente, am avut ocaziile noastre bune, foarte bune. Și eu au lovit bara, dar nu a fost un meci foarte frumos, cum a fost cel de la Cluj, dar e important că am câștigat. După eliminarea lor nu am reușit să ținem de minge, să jucăm mai mult în benzi. Am ratat mult, ăsta e un motiv de îngrijorare.

Urmează un meci foarte greu, cu FCSB. E o echipă care joacă, cu tehnică, care iese la joc. Asta poate fi bine pentru noi în general, un nou meci frumos, cum a fost și la CFR. Important e că am câștigat astăzi”, a declarat Bergodi la Look Sport.

Contre cu Cârțu?

Conform reporterului televiziunii prezent la Mediaș, Cristiano Bergodi a avut o ieșire nervoasă la final, strigând ceva către înaltul tribunei, acolo unde se afla și Sorin Cârțu: „Nu, eram nervos și vorbeam sus, nu aveam probleme cu președintele. Ne-am și salutat la sfârșitul meciului. Nu au fost probleme, erau și jucătorii noștri, ne-au tot încurajat. Nu a fost niciun fel de problemă. Trebuie să fim bucuroși că am câștigat la Mediaș”. 

VIDEO.  Cristiano Bergodi: „Important e rezultatul, jocul nu a mers așa cum ne-am dorit”

FOTO / Cele mai tari imagini din Gaz Metan - Craiova 

Citește și alte știri despre play-off-ul Ligii 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.