Campionate

VIDEO Românul eliminat chiar la debutul pentru „tricolori” a înscris primul lui gol în campionat

Marius Marin a dat primul gol pentru Pisa // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Theodor Jumătate  —  sâmbătă, 04 iulie 2020

Mijlocașul Marius Marin, 21 de ani, a avut o seară de vis și a marcat primul său gol pentru Pisa, în victoria cu Citadella, 2-0. Echipa sa intră în lupta pentru locurile din play-off-ul pentru Serie A.

Pe Marius Marin l-a promovat Mirel Rădoi la naționala U21 toamna trecută, după ce fusese transferat definitiv de la Sassuolo la Pisa. Mijlocașul în vârstă de 21 de ani nu a avut un debut prea fericit, chiar dacă „tricolorii" mici au câștigat cu 3-0 în fața Ucrainei, în preliminariile CE 2021: intrat spre final (84), în locul lui Man, a primit „roșu" direct chiar din primul minut. Nu și-a văzut adversarul care venea din spate și l-a lovit dur fără să vrea.

Aseară, Marin s-a remarcat la echipa sa de club. Folosit din minutul 46 la Pisa (2-0 cu Cittadella), a reușit să înscrie primul său gol în tricoul nerazzurro, după o pasă a lui Vido. De fericire, a plonjat pe genunchi, fiind acoperit apoi de colegi în grămada bucuriei. A primit a doua cea mai mare notă a meciului în Gazzetta dello Sport: 6,5.

Vezi AICI VIDEO cu golul lui Marin

24 de partidea jucat Marin în acest sezon la echipa italiană: 23 în Serie B și 1 în Cupa Italiei (un gol, 3 assisturi)

1.799 de minutea adunat mijlocașul român la Pisa, o medie de 75 de minute pe meci

400.000 de euroa plătit Pisa pentru a-l transfera definitiv pe Marius Marin de la Sassuolo în vara lui 2019

VIDEO. Cristi Borcea: „Hai să vă spun eu cum l-am vândut pe Ștefan Radu! Giovanni a cerut un fax de 5 milioane de la AS Roma!"

Citește mai multe știri din Serie A:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.