Liga 1

FCSB. Vintilă se pregătește de meciul cu FC Botoșani cu citate din Arsenie Papacioc: „Nu te teme de cei care te bârfesc”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 04 July 2020

FCSB va juca azi contra celor de la FC Botoșani, vecina din clasamentul play-off-ului, și caută prima victorie de la reluarea Ligii 1.

  • FCSB – FC Botoșani se joacă azi, de la 20:00. Meciul va fi liveTEXT, VIDEO și FOTO pe GSP.RO și în direct pe Look Sport, TV Digi Sport și TV Telekom Sport.

Vineri seară, în noaptea de dinaintea meciului, Bogdan Argeș Vintilă era activ pe Facebook. Criticat în ultima vreme, în special de Adi Popa, antrenorul roș-albaștrilor a postat un citat din Arsenie Papacioc, cunoscut duhovnic ortodox român, decedat în 2011.

Nu te teme de cei care te bârfesc; nu merită să te lupți cu ei...Liniștea și zâmbetul tău îi poate zâpăci pe toți!”, este citatul pe care Vintilă l-a distribuit pe Facebook și care îi este atribuit lui Arsenie Papacioc.

În 2011, Gigi Becali a mers la înmormântarea lui Arsenie Papacioc. În 2007, patronul FCSB a fost binecuvântat de duhovnic, i-a cerut să-i meargă bine la echipă cu Gică Hagi și i-a smuls câteva fire din barbă. „O singură dată ne-am cunoscut, m-a luat în brate, m-a strâns și mi-a zis «În sfârșit s-au întâlnit inimile noastre”, spunea Becali în 2011, la ProTV.

În urmă cu 10 ani am fost colegi, apoi el a fost antrenor cu portarii la Chiajna. Era sufletul vestiarului, avea glumele alea mai vechi de râdeam toți. Acum l-am prins într-o altă ipostază, cu biserica. Este altfel, nu mai are acea voie bună, nu mai creează atmosfera aia pozitivă din jurul grupului. Nu mai făcea acele glume pe care le făcea atunci la Chiajna
Adi Popa despre Vintilă, la DigiSport

VIDEO. Match preview: FCSB și FC Botoșani luptă pentru locul de Europa League 

FOTO. Imagini tari de la Astra -  FCSB 3-2

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.