Liga 1

FCSB. Câți bani i-ar fi cerut Sergiu Buș lui Gigi Becali pentru a semna din postura de jucător liber de contract

+16 Foto
Sergiu Buș (alb) a marcat un gol superb în FCSB - Gaz Metan 2-2

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 04 July 2020

Sergiu Buș (27 de ani), atacant care se va despărți de Gaz Metan Mediaș la finalul acestui sezon, i-ar fi transmis lui Gigi Becali (62) pretențiile sale financiare pentru un eventual transfer la FCSB.

Atacantul medieșenilor a vorbit în mai multe rânduri despre un posibil transfer la vicecampioana României. De curând, Buș declara pentru GSP.ro faptul că un transfer la FCSB „sună foarte tentant” și că ar putea să lucreze cu Gigi Becali. „Nu mă mai tem, nu mai sunt un copil”, spunea vârful de la Mediaș.

Buș ar fi purtat discuții cu FCSB

Între timp, oficialii FCSB-ului s-au mișcat și l-au contactat pe Buș pentru eventualul transfer. Atacantul le-a transmis pretențiile sale financiare roș-albaștrilor: Buș ar aștepta o primă de instalare de 150.000 euro și ar vrea un contract pe 3 ani, cu un salariu de 15.000 euro lunar, susține Fanatik.

Conform sursei citate, finanțatorul Gigi Becali nu ar fi mulțumit de cererile lui Buș, pe care le-ar considera prea mari.

Buș a ajuns la Gaz Metan în urmă cu un an, venind liber de contract de la Levski Sofia. În acest sezon, atacantul trecut pe la Sheffield Wednesday a punctat de 11 ori, în 31 de meciuri. Cel mai recent gol al său a venit chiar împotriva FCSB, în egalul de pe Arena Națională de acum 2 etape, scor 2-2.

600.000 eurovalorează Sergiu Buș, potrivit Transfermarkt

GALERIE FOTO. Imagini spectaculoase din egalul FCSB - Gaz Metan 2-2

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.